Beste relatie van pointofsale.nl,

Per 1 januari 2019 gaat pointofsale.nl fuseren met I-POS.nl. Beide Point-of-Sale (POS) specialisten gaan vanaf die datum samen verder in Den Bosch onder de naam I-Pos, waardoor pointofsale.nl als zelfstandig bedrijf verdwijnt.

In deze brief vertellen we u graag meer over de achtergronden van deze fusie en wat dat voor u – als bestaande klant van pointofsale.nl – betekent.

Waarom deze fusie?
Sinds de oprichting in 2001 heeft pointofsale.nl zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler op de POS-markt, met een brede kennis en assortiment op het gebied van kassa- en barcode apparatuur en aanverwante producten. Parallel daaraan is ook I-POS.nl uitgegroeid tot een belangrijke speler op het vlak van POS-apparatuur in de breedste zin des woords. Om de sterke kanten van beide bedrijven optimaal te benutten en u als klant nog beter te kunnen helpen, hebben beide POS-specialisten besloten hun krachten per 1 januari 2019 te bundelen. pointofsale.nl verdwijnt daardoor als zelfstandig merk; voortaan worden alle bedrijfsactiviteiten uitgevoerd onder de vlag van I-Pos. De website www.pointofsale.nl is per 1 januari niet meer actief; wij zijn u graag vanaf dan van dienst op www.i-pos.nl.

Wat betekent dit voor u als klant van pointofsale.nl?
Voor u als bestaande klant van pointofsale.nl verandert er nagenoeg niets: u kunt blijven terugvallen op het oude vertrouwde serviceniveau. Wél kunt u straks profiteren van het uitgebreide assortiment van I-Pos op www.i-pos.nl.

  • Uw contactpersoon blijft dezelfde. Ook na 1 januari is Christ van Leest het eerste aanspreekpunt voor al uw serviceverzoeken, advies en vragen over het assortiment.
  • Het assortiment wordt verder uitgebreid. Naast kassasystemen, printers, barcodescanners en etiketten levert I-Pos onder meer een uitgebreid assortiment aan beeldschermen/touchscreens, camera’s, RFID oplossingen en (mobiele) pc’s. Ondernemers in alle denkbare branches hebben in IPos straks een ‘one stop shop’ voor al hun POS-benodigdheden.
  • Om u als bestaande klant goed van dienst te blijven en service- en garantie aanvragen te kunnen verwerken zetten wij uw klant- en ordergegevens bij pointofsale.nl over naar I-Pos en maken we een account aan op de website i-pos.nl. Wilt u dat uw gegevens niet overgezet worden dan vernemen we dat graag van u via een email naar christ@i-pos.nl. We verwijderen dan al uw gegevens (ook informatie die eventueel noodzakelijk is voor garantie claims).
  • Als u wilt inloggen op de website van I-Pos, i-pos.nl, dient u een nieuw wachtwoord voor uw account aan te vragen. Dit kun u telefonisch doen via Christ van Leest op 088-0110110.

Vertrouwde service, andere contact- en bankgegevens
Aan het vertrouwde serviceniveau verandert dus niets. Wel gaan de contactgegevens veranderen per 1 januari 2019:

I-Pos BV
Europalaan 28D
5232 BC Den Bosch
Tel: 088-0110110
E-mail: info@i-pos.nl
Website: www.i-pos.nl

Ook de bankgegevens veranderen. Per 1 januari is het juiste IBAN-nummer:

IBAN NL87 RABO 0108 0190 47

Meer weten? Neem gerust contact op!
Voor al uw vragen over de fusie én over het assortiment en de service van I-Pos, kunt u contact met ons opnemen via 0880110110. Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot en met 17.00 uur. Mailen kan uiteraard ook, via info@i-pos.nl. Wij blijven u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Christ van Leest
E-mail: christ@i-pos.nl
Telefoon: 088-0110110