Inruilkorting bij aankoop Zebra printer

Is uw label- of pasjesprinter aan vervanging toe? Koop nu een Zebra printer* en ontvang een inruilkorting van 5-6% (afhankelijk van de klasse). Merk, model, leeftijd, defect of werkend maakt niet uit! Enige voorwaarde is dat de nieuwe Zebra printer van een vergelijkbare klasse is: desktop, tabletop (20 cm rollen), mobiel of pasjes printer.

Alleen bij de aankoop van een Zebra printer* tot en met 30 december 2019 kan de inruilkorting aangevraagd worden.

Werkwijze

1. Bestel een Zebra printer* en vermeld bij de orderopmerking de volgende informatie:

  • De tekst ‘Zebra inruilactie’
  • Het merk en model van de te vervangen printer
  • Het serienummer van de te vervangen printer
De normale verkoopprijs zonder inruilkorting wordt gefactureerd. Voor de inruilkorting ontvangt u een aparte credit.

2. Wij verwerken uw order. Bij Zebra vragen wij de korting aan; wij geven de gekochte printer (model) en de gegevens van de te vervangen printer (merk, model, serienummer) aan Zebra door. Zebra controleert deze gegevens (serienummer kan éénmaal geclaimd worden); de doorlooptijd is ongeveer 1 dag. Zodra wij een akkoord van Zebra hebben verwerken wij uw bestelling verder en wordt de bestelde printer verstuurd. We maken een credit voor de inruil en betalen die binnen 2 weken.

3. U zorgt voor een milieuvriendelijke afvoer van de printer (bijvoorbeeld de milieustraat van uw gemeente). U hoeft geen bewijs te overleggen dat de printer afgevoerd is.

Zebra printer* Klik voor de lijst met de printers (met bijbehorende printerklasse) waar bij aankoop de inruilkorting verleent kan worden.
Desktop labelprinters: Alleen de GK420 in de standaard uitvoeringen Thermal Transfer en Direct Thermisch met USB/RS232/LPT (parallel) of USB/Ethernet aansluiting zonder opties geeft recht op de inruilkorting. De GX420 met diverse opties geeft wel recht op de inruilkorting.